Επιχειρήσεις

Λεωφ. Σωκράτη Χ” Ευαγγέλου 18, Αμαργέτη, 8642 Πάφος
Τηλ.26 723036, Φαξ.26 723196

Η Συνεργατική Πιστωτική Εταιρεία Αμαργέτης ιδρύθηκε από μερίδα προοδευτικών κατοίκων της κοινότητας. Σκοπός της ίδρυσης της ήταν η αποφυγή της οικονομικής εκμετάλλευσης από τους τοκογλύφους. Άλλοι σκοποί της ΣΠΕ ήταν και είναι η ανάπτυξη του πνεύματος της αποταμίευσης και αλληλοβοήθειας.

Στις 19/3/2007 η ΣΠΕ Αμαργέτης ενώθηκε με τις ΣΠΕ Νατάς-Πενταλιάς-Γαλαταριάς Κοιλίνιας και μετονομάστηκε σε ΣΠΕ Αμαργέτης και Περιχώρων. Σήμερα το κεντρικό κατάστημα στεγάζεται στα ιδιόκτητα κτήρια στην Αμαργέτη, ενώ τα υποκαταστήματα  σε ιδιόκτητα  κτήρια στις άλλες κοινότητες.

Η ΣΠΕ Αμαργέτης και Περιχώρων παρέχει υπηρεσίες στον πιστωτικό τομέα με δάνεια μεσοπρόθεσμα – μακροπρόθεσμα – τρεχούμενους λογαριασμούς – καταθέσεις προθεσμίας – όψεως και προειδοποιήσεως. Επίσης διαθέτει ιδιόκτητη αποθήκη Γεωργικών χρειωδών και ιδιόκτητο κατάστημα τροφίμων.

Με σεβασμό στην ποιότητα και γεύση παράγουμε παραδοσιακούς Οίνους και Αποστάγματα.

Βρισκόμαστε στην όμορφη Αμαργέτη και συνεργαζόμαστε με τους αμπελοκαλλιεργητές της περιοχής.
Επιλέγουμε πάντοτε τις καλύτερες ποικιλίες σταφυλιών και δημιουργούμε εκλεκτό κρασί.

Δοκιμάστε και απολαύστε τα υπέροχα κρασιά μας!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

The spring of life forever

Αμαργέτη, Πάφος

Τηλέφωνα: 26 723 212 και 99 771 592

http://cyprus.com/b/spring-of-life-restaurant-apartments.html

Email: [email protected]

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στο χωριό Αμαργέτη και συγκεκριμένα στον κεντρικό δρόμο Αγίας Βαρβάρας – Παναγιάς, βρίσκεται το εστιατόριο «The spring of life» (Ζωοδόχος Πηγή).

Ο χώρος μας
Το πανέμορφο πέτρινο κτήριο μας αποτελείται από πέντε διαμερίσματα στον πάνω όροφο που είναι ιδανικά για όποιον  αναζητά μια αξέχαστη διαμονή απολαμβάνοντας την ησυχία του χωριού, αλλά και μια παραδοσιακή ταβέρνα που είναι ο καταλληλότερος χώρος για τη φιλοξενία μεγάλων συνάξεων.

Το εστιατόριο μας
Είναι ανοικτό μεσημέρι και βράδυ καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας (Δευτέρα – Κυριακή) και σερβίρει σπιτικό παραδοσιακό φαγητό, μεζέδες και φαγητά σχάρας, μ’ άλλα λόγια γεύσεις που θα σας κάνουν να γλείφετε ακόμη και τα δάκτυλά σας. Εκτός, όμως, από τις υπέροχες γεύσεις,  θα σας κερδίσουν η φιλοξενία των ιδιοκτητών αλλά και το αυθεντικό τους χαμόγελο.

Η πλούσια cava από ντόπια κρασιά είναι επίσης ένα άλλο δυνατό σημείο του εστιατορίου μας που μαζί με τη ζεστασιά του χώρου και τη μαγευτική θέα συντείνουν στην τελειότητα μιας όμορφης ημέρας ή μιας ξεχωριστής βραδιάς.

Το εστιατόριο μας έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει πάρτι αρραβώνων, βαπτίσεων, γάμων (κυρίως το καλοκαίρι στη μεγάλη εξωτερική αυλή) καθώς και άλλες ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Τέλος, αξίζει να γνωρίζετε πως το εστιατόριο μας απέχει μόλις δεκαπέντε λεπτά από την πόλη της Πάφου και μόλις δέκα λεπτά από τη Μονή Χρυσορογιατίσσης.

Επικοινωνία
Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα:
26 723 212 και 99 771 592

ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΛΕΥΚΩΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

© Copyright 2021 - Αμαργέτη / Designed & Developed by NETinfo Plc