Επιχειρήσεις

Το Cyprus Kaizer Agrotourism είναι ένα συγκρότημα παραδοσιακών μονάδων με εξωτερική πισίνα σπα όζοντος με φυσικό αλάτι, θερμαινόμενο με ηλιακά πάνελ. Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με σπιτικό πρωινό που σερβίρεται καθημερινά στην αίθουσα πρωινού με τζάκι τις κρύες μέρες ή στην όμορφη ιδιωτική αυλή τις ζεστές μέρες. Θα εκπλαγείτε από τη φιλοξενία των ιδιοκτητών του Cyprus Kaizer Agrotourism και το αυθεντικό τους χαμόγελο, ενώ ταυτόχρονα θα σας προσφέρονται παραδοσιακά σπιτικά γεύματα.

Περισσότερα:

Με σεβασμό στην ποιότητα και γεύση παράγουμε παραδοσιακούς Οίνους και Αποστάγματα.

Βρισκόμαστε στην όμορφη Αμαργέτη και συνεργαζόμαστε με τους αμπελοκαλλιεργητές της περιοχής.
Επιλέγουμε πάντοτε τις καλύτερες ποικιλίες σταφυλιών και δημιουργούμε εκλεκτό κρασί.

Δοκιμάστε και απολαύστε τα υπέροχα κρασιά μας!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

The spring of life forever

Αμαργέτη, Πάφος

Τηλέφωνα: 26 723 212 και 99 771 592

http://cyprus.com/b/spring-of-life-restaurant-apartments.html

Email: [email protected]

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στο χωριό Αμαργέτη και συγκεκριμένα στον κεντρικό δρόμο Αγίας Βαρβάρας – Παναγιάς, βρίσκεται το εστιατόριο «The spring of life» (Ζωοδόχος Πηγή).

Ο χώρος μας
Το πανέμορφο πέτρινο κτήριο μας αποτελείται από πέντε διαμερίσματα στον πάνω όροφο που είναι ιδανικά για όποιον  αναζητά μια αξέχαστη διαμονή απολαμβάνοντας την ησυχία του χωριού, αλλά και μια παραδοσιακή ταβέρνα που είναι ο καταλληλότερος χώρος για τη φιλοξενία μεγάλων συνάξεων.

Το εστιατόριο μας
Είναι ανοικτό μεσημέρι και βράδυ καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας (Δευτέρα – Κυριακή) και σερβίρει σπιτικό παραδοσιακό φαγητό, μεζέδες και φαγητά σχάρας, μ’ άλλα λόγια γεύσεις που θα σας κάνουν να γλείφετε ακόμη και τα δάκτυλά σας. Εκτός, όμως, από τις υπέροχες γεύσεις,  θα σας κερδίσουν η φιλοξενία των ιδιοκτητών αλλά και το αυθεντικό τους χαμόγελο.

Η πλούσια cava από ντόπια κρασιά είναι επίσης ένα άλλο δυνατό σημείο του εστιατορίου μας που μαζί με τη ζεστασιά του χώρου και τη μαγευτική θέα συντείνουν στην τελειότητα μιας όμορφης ημέρας ή μιας ξεχωριστής βραδιάς.

Το εστιατόριο μας έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει πάρτι αρραβώνων, βαπτίσεων, γάμων (κυρίως το καλοκαίρι στη μεγάλη εξωτερική αυλή) καθώς και άλλες ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Τέλος, αξίζει να γνωρίζετε πως το εστιατόριο μας απέχει μόλις δεκαπέντε λεπτά από την πόλη της Πάφου και μόλις δέκα λεπτά από τη Μονή Χρυσορογιατίσσης.

Επικοινωνία
Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα:
26 723 212 και 99 771 592

ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΛΕΥΚΩΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

© Copyright 2023 - Αμαργέτη / Designed & Developed by NETinfo Plc